Πολιτικούς αγώνες όχι μόνο μέσα στη Βουλή και στην κοινωνία αλλά και μέσα από την τηλεόραση (την παλιά του δουλειά) δίνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Β’ Αθηνών Αργύρης Ντινόπουλος.

Αυτή τη φορά μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Καφεπωλών Ελλάδος Γιάννη Κατσόγιαννη.

Ο πρόεδρος ήταν καλεσμένος στο Κανάλι Kontra στο οποίο ο Αργύρης Ντινόπουλος κάθε Κυριακή βράδυ παρουσιάζει την εκπομπή «Στην πρώτη γραμμή» μέσα από την οποία αναδεικνύει τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον κόσμο το μνημόνιο.

Έτσι λοιπόν δόθηκε η ευκαιρία στον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιάννη Κατσόγιαννη να μεταφέρει την κραυγή αγωνίας των καφεπωλών για τη νέα φοροεπιδρομή που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

«Αλίμονο αν μπει φόρος στις πορτοκαλάδες και στις γκαζόζες» είπε ο Γιάννης Κατσόγιαννης και συμπλήρωσε: «Στα καφενεία έρχονται οι συνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι, οι άνεργοι. Δηλαδή πόσο πρέπει να πληρώσουμε την πορτοκαλάδα και τον καφέ; Είναι δυνατόν το κράτος να παίρνει λεφτά από αυτούς;”

Ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος έθιξε και το μεγάλο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος στα καφενεία και δεσμεύτηκε να πρωτοστατήσει στην κίνηση για αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας ώστε να επιτρέπεται σε ορισμένους χώρους των καφενείων το κάπνισμα για όσους το επιθυμούν.

κλικ για μεγενθυνση κλικ για μεγενθυνση κλικ για μεγενθυνση κλικ για μεγενθυνση<<<<<< AKAS.GR -----<<<<<<<